Üdvözöllek

Árváné Dr. Ványi Gina vagyok, szervezetfejlesztő, tréner tanácsadó és nemzetközileg akkreditált business és team coach.

#PHD #ICF #PCC #IFKA #HiSchool

Legyen szó egyéni, csapat vagy szervezetfejlesztésről a célom az, hogy ügyfeleim számára magas minőségű szolgáltatást nyújtsak, közös munkánk értéket teremtsen és pozitív változásokat indítson be. Bármilyen fejlesztésről is legyen szó, számomra a középpontban mindig az ember áll.

Ügyfeleimmel közösen alaposan feltárjuk honnan indulunk, sokat kérdezek és igyekszem minden nézőpontból feltárni mire is van szükség, mi van a felszínen jelen lévő probléma és gond mögött, hogy együttműködésünkkel igazi mélyreható változásokat indítsunk el.

A fejlesztő programok kialakítása és megvalósítása során a megrendelőkkel közösen gondolkodva alakítom ki a megoldásokat személyre- és szervezetreszabottan, a sablon programokban nem hiszek.
A közös munka során a teljes figyelmem adom az ügyfeleimnek, türelmesen, de határozottan a céljaikon tartva a fókuszukat támogatom őket a fejlődésük olykor rögös, de annál tanulságosabb útján.

 
Végzettségem szerint agrárközgazdász vagyok, menedzsment tudományokból doktoráltam 2011-ben. Az üzleti felsőoktatásban dolgoztam 18 évig, ott találtam rá a coaching módszertanára, aminek alkalmazásával szinte exponenciális fejlődéseknek voltam tanúja egyetemi hallgatók vállalkozóvá válásának támogatása közben, ez a képzés a Team Academy Debrecen volt.

Az International Coach Federation PCC szintű akkreditációjával rendelkezem, ami minőségbiztosításként szolgál coach munkámban.

Az üzleti szférában 2014 óta dolgozom tanácsadóként, 2019 óta főállásban teszem mindezt. Számomra a szervezetek, valamint az emberek és a vezetők, vállalkozók fejlesztése egyszerre hivatás, munka, hobbi, szerelem.

Önkéntesként nyújtok coaching szolgáltatást a Hischool program keretében pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak.
A Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. IFKA minősítéssel rendelkező tanácsadó partnereként pályázati forrásból finanszírozott szervezet- és vezetőfejlesztési programokban is állok ügyfeleim rendelkezésére.

Az évek során elengedhetetlen volt az a személyes önismereti út, melyet jómagam is bejártam és járok, ami az energiát és a hitelességet adja nap, mint nap az ügyfelek támogatásához.

2001
Gazdasági agrármérnök, Debreceni Egyetem
2011
Szervezés és menedzsment tudományok PhD, Debreceni Egyetem Ihrig Károly Doktori Iskola
2014
Tréner-Team coach-Facilitátor képzés, Legacy Kft.
2016
ICF ACC akkreditáció
2020
ProfileXT Certificate
2004
Jogi szakokleveles mérnök, ELTE ÁJK JTI
2013
Team Academy Team coach, Partus Oy, Finnország
2015
Tréner-Team coach-Facilitátor képzés, Legacy Kft.
2019
Team és csoport coach képzés, Legacy Kft.
2021
ICF PCC akkreditáció