Coaching

Coachként nem oldom meg a problémáidat, mint ahogyan nem dönti meg a világcsúcsokat a versenyző helyett a sportban az edző sem. „Csak” segítek, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból a céljaid érdekében.

„A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat-ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozza ki önmagából.”

Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF)

A coaching nem tanácsadás, nem terápia és nem egy baráti beszélgetés, ezzel szemben egy személyre szabott, célfókuszú támogatás, általa tudatosabbá és sikeresebbé válhatsz, hatékonyabban fogod megoldani a problémáidat.

Mikor érdemes coachot felkeresned?

A vezetőként a munkahelyen gyakran érezheted magad magányosnak, hiszen Te vagy, aki mutatja az utat, mész elől az úton és miattad köteleződnek el a kollégák is a célok, a stratégia iránt. Magabiztosnak, motiváltnak és hitelesnek kell lenned vezetőként.

Tény azonban, hogy a vezetőként Te is néha elbizonytalanodsz, kevésbé vagy motivált, kérdéseid merülnek fel, magányosnak érzed magad a döntések súlya alatt.

Fontos, hogy tudd nem vagy egyedül, nem kell ezzel magadra maradnod.

Vezetőfejlesztő szakemberként, coachként, partnerként állok melletted, hogy abban segítselek, hogy a felszínen megjelenő tüneti problémák mélyére hatolva, megkeresd honnan erednek a gondjaid, majd melletted állok egészen addig, amíg eljutsz a megoldásig.

Témák, amiken tudnánk együtt dolgozni

Mire számíts, ha coachingot veszel igénybe?