Együtt magadért!

Árváné Dr. Ványi Gina

Árváné Dr. Ványi Gina

Az Együtt magadért! Vezetői Támogató Kör 2 órás találkozóból álló 6 alkalmas online programsorozat, aminek célja, hogy a résztvevők elhozhassák azokat a vezetői dilemmáikat, kérdéseiket, amelyekre együtt gondolkodva, szervezet- és vezetőfejlesztők által vezetett beszélgetésben tapasztalatokat cserélhetnek, megoldásokat találhatnak.

Mire számíthatsz, ha csatlakozol?

A beszélgetések során egy közös alkotófolyamatban keressük a válaszokat a résztvevő vezetők aktuális kihívásaira.

A csoportban való munka és gondolkodás kreatív energiákat tud mozgósítani a résztvevőkben. A csoport támogatása aktiválja az egyén belső erőforrásait, más nézőpontokat hoz be és új megoldási lehetőségeket tár fel, emellett tapasztalatok megosztása is történik.

A módszer további előnye, hogy szinte bármilyen területen dolgozik egy vezető, a tapasztalataink szerint mégis nagyon hasonlóak a problémáik, a kihívásaik.

Ki az, akit várunk ebbe a csoportba?

  • aki vezetőként dolgozik és igényli, hogy megossza hasonló kihívásokkal küzdőkkel a felmerülő kétségeit és közösen ötletelve jusson megoldási ötletekhez;
  • aki szívesen megosztaná saját tapasztalatait vezetői kihívásai kapcsán és nyitott a másokéra is;
  • akinek van olyan tapasztalata, hogy a vezetői elakadás oka legtöbbször nem a tudás vagy a tapasztalat hiánya, hanem sokkal inkább a rutinszerű működés, vagy akár a külső, objektív nézőpont hiánya;
  • aki úgy érzi, kompetens vezető, de fontos számára a fejlődés, elkötelezett az élethosszig tartó tanulás iránt.

A program extra hozadéka, hogy a résztvevők fejlődni fognak coach kompetenciáikban, amiket vezetői gyakorlatukban a mindennapokban tudnak majd hasznosítani.

Hogyan zajlik majd a program és az alkalmak?

Az alkalmak 2020. május 15-én indulnak, heti rendszerességgel péntekenként, az első és az utolsó alkalommal 3-3 órában, a közbenső alkalmakon pedig 2 órás időtartamban, az online térben, a Zoom platformján. A csoport létszáma maximum 6 fő, 2 facilitátor, business coach vezetésével.

Az első alkalmon a résztvevők határozzák meg a további 6 alkalmon feldolgozásra kerülő témák körét, ezáltal a program 100% személyre-, csoportra szabott.

Az alkalmak során vezetett beszélgetésekre, esetmegbeszélésekre lehet számítani, valamint az adott témához kapcsolódó vezetési eszköz, módszertan megosztására a fejlesztő szakemberek részéről. 

Ezenkívül pedig lehetőség lesz arra, hogy 1-1 konkrét akut eset, dilemma megosztásával, a csoport közös tudását és tapasztalatait felhasználva keressük a lehető legjobb megoldást, a csoportos coaching módszertanának segítségével. A csoportos coaching előnye, hogy az ügyfél a coach és a csoport valamennyi tagjától kap értékes visszajelzéseket, valamint nagyon sok nézőponttal találkozik a dilemmája kapcsán, gyakorlatilag annyival, ahányan a csoportban jelen vannak. A tanulás és a probléma megoldás több szinten zajlik, hiszen az ügyfél is folyamatosan halad a saját megoldása felé, miközben erőforrásként támogatják őt a többiek, akik mindeközben fejlődnek coach kompetenciákban, valamint a saját maguk számára is hasznosítható tudást, tapasztalatot, megoldási javaslatokat visznek magukkal.

A program díja a jelenleg fennálló gazdasági és üzleti nehézségekhez, kihívásokhoz igazodik, ezért résztvevőnként összességében a részvételi díj a 6 alkalom tekintetében 35.000 Ft+27% Áfa.

Jelentkezni és a programra regisztrálni ITT lehet.

Ha vezetőként szakmai támogatásra van szükséged, keress bizalommal.

Árváné Dr. Ványi Georgina, szervezet- és vezetőfejlesztő

Árváné Dr. Ványi Gina

Árváné Dr. Ványi Gina

Árváné Dr. Ványi Georgina vagyok, szervezetfejlesztő, tréner tanácsadó és nemzetközileg akkreditált business és team coach.